Kennismaking

Als meisje droomde ik veelvuldig van de ‘prins op het witte paard’. In mijn tienertijd kon ik zelfs mijmeren over Morten Harket van AHA! Tevens nam ik zonder twijfel aan dat ik moeder zou worden. Naarmate de jaren verstreken, lukte het maar niet om een partner te vinden met wie ik de rest van mijn leven zou willen delen. Nadat ik 40 werd, had ik de hoop al opgegeven om moeder te worden. Met 47 jaar begon de tijd voor mij echt te dringen. De gedachte om op mijn 50ste nog alleenstaand te zijn, vond ik eigenlijk geen optie. Met enige overtuiging van een vriendin kwam ik bij tenslotte bij datingsite Lexa terecht. 

INTRODUCTIE

Na enig tijd kreeg ik contact met een leuke man en kwam uiteindelijk het moment dat we elkaar zouden treffen. Superspannend natuurlijk! Tijdens deze date, die ontzettend leuk was, werd duidelijk dat hij vader is van 5 kinderen. De opmerking ‘je kunt nu nog weglopen’, begreep ik toen niet. Ik werd verliefd en wilde zoveel mogelijk bij hem zijn. Op verzoek van de kinderen werd ik aan hen voorgesteld en vrij snel kwam de vraag of ik bleef slapen. Dat vond ik ontzettend lief. Door hen te betrekken tijdens de introductiefase verliep de kennismaking op een positieve manier. Vanwege onze latrelatie hadden de kinderen ook momenten met hun vader alleen. In het volgende artikel is meer informatie te lezen over de introductie van een nieuwe partner:  https://www.bestegoedmediation.nl/je-nieuwe-liefde-voorstellen-aan-je-kind/

BAG LADY

Gedurende 2,5 jaar was het elke donderdagmiddag mijn weekendtas inpakken. Dat was een hele organisatie, want wat nam ik allemaal mee? Dit bestond onder andere uit mijn laptoptas voor het thuiswerken, een weekendtas, handtas, cameratas en een extra tas voor schoenen. Ik was oprecht een ‘bag lady’ te noemen. Met mijn auto volgeladen begon de 50 minuten durende reis via Hunebed Highway. Helaas was deze reis van korte duur en zijn onze wegen gescheiden.  Voor mijn gevoel zaten wij nog in de opbouwende fase van onze relatie met als doel een stabiele basis te vormen.  

De weg naar geluk is houden van beren
You cannot copy content of this page