Kennismaking

Als meisje droomde ik veelvuldig van de ‘prins op het witte paard’. Naarmate de jaren verstreken, lukte het echter niet om een partner te vinden met wie ik de rest van mijn leven zou willen delen. Nadat ik 40 werd, had ik de hoop al opgegeven om moeder te worden. De gedachte om op mijn 50ste nog alleenstaand te zijn, vond ik eigenlijk geen optie. Met enige overtuiging van een vriendin kwam ik bij tenslotte bij datingsite Lexa terecht. Dit was het begin van onze kennismaking.

Introductie nieuwe partner

Na enig tijd kreeg ik contact met een leuke man en kwam uiteindelijk het moment dat we elkaar zouden treffen. Superspannend natuurlijk! Tijdens deze date, die ontzettend leuk was, werd duidelijk dat hij vader is van 5 kinderen. De opmerking ‘je kunt nu nog weglopen’, begreep ik toen niet. Ik werd verliefd en wilde zoveel mogelijk bij hem zijn. Op verzoek van de kinderen werd ik aan hen voorgesteld en vrij snel kwam de vraag of ik bleef slapen. Dat vond ik ontzettend lief van ze! Door hen te betrekken tijdens de introductiefase verliep de kennismaking op een positieve manier. In het volgende artikel is meer informatie te lezen over de introductie van een nieuwe partner:  https://www.bestegoedmediation.nl/je-nieuwe-liefde-voorstellen-aan-je-kind/

Bag lady

Gedurende 2,5 jaar was het elke donderdagmiddag mijn weekendtas inpakken. Dat was een hele organisatie, want wat nam ik allemaal mee? Dit bestond onder andere uit mijn laptoptas voor het thuiswerken, een weekendtas, mijn handtas, en een extra tas voor schoenen. Ik was oprecht een ‘bag lady’ te noemen. Met mijn auto volgeladen begon de 50 minuten durende reis via Hunebed Highway.

Wennen

Ik was voornamelijk alle weekenden bij mijn partner. Ik wilde mij zijn huis en huishouding eigen maken.  In het begin was dit erg wennen want waar lagen alle keukenspullen en hoe organiseerde hij zijn huishouding? Echt om kriegelig van te worden! De aanhouder wint en met de tijd paste ik mij aan. De grap is dat ik nu nog steeds de handdoeken bij mij thuis op dezelfde manier opvouw… Daar zal hij zeker om moeten gniffelen!

De weg naar geluk is houden van beren

You cannot copy content of this page