Gouden tips!

Op deze pagina wil ik graag alle reacties en tips bundelen.  Dit kunnen tips zijn uit eigen ervaring, of vanuit je eigen professie.  Ik hoop dat mijn verhaal jou verder kan helpen als jij nog maar kort deel uitmaakt van een samengesteld gezin. Het zou fijn zijn als hiermee de kans van slagen groter wordt. Overleg daarom met elkaar hoe jullie dit vorm gaan geven en hoe jullie in balans blijven. Ook ben ik benieuwd naar jullie succesverhalen en wat de reden is dat het bij jullie wel goed gaat.  

Hieronder kun je nog aanvullende informatie lezen om je meer te verdiepen in dit onderwerp.  Alvast hartelijk dank voor jullie reacties!

Leestafel

Er is veel informatie te vinden op internet over samengestelde gezinnen. Dit kunnen persoonlijke blogs zijn, maar het grootste deel bestaat uit begeleiding en coaching voor samengestelde gezinnen. Daar schok ik wel van want hieruit blijkt dat het geen eenvoudige taak is. Om jullie toch van extra informatie te voorzien, heb ik uit het grote aanbod een aantal links geselecteerd. 

stapel oude leesboeken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You cannot copy content of this page